Driedaagse excursie naar Zuid-Hollandse en Zeeuwse Eilanden

Datum: 3 november 2023
Vertreklocatie: Parkeerplaats Station Kogerveld, Veldbloemenweg 4, Zaandam (Route via google maps)
Vertrektijd: 07:30
Excursieduur:

We verblijven in het Fletcher Duinhotel te Burgh-Haamstede, alwaar we kunnen beschikken over ongeveer veertien tweepersoonskamers. Aangezien onze voorkeur uitgaat naar tweepersoonskamers, adviseren wij potentiele deelnemers tijdig een maatje te zoeken om je samen mee in te schrijven. Mocht u toch alleen willen inschrijven, dan zullen wij “naar eer en geweten” een kamergenoot zoeken, uiteraard op voorwaarde dat er nog andere inschrijvers zijn die zich alleen hebben aangemeld. Kortom in principe zijn er dus geen eenpersoonskamers beschikbaar.
De excursie in kort bestek: Een driedaagse excursie, van vrijdag 3 tot en met zondag 5 november 2023, met twee overnachtingen in het Fletcher Duinhotel.
Verblijf is inclusief tweemaal buffetontbijt, tweemaal een driegangendiner op vrijdag en zaterdagavond en tweemaal lunchpakket. ( Voor de vrijdag dienen de deelnemers zelf een lunchpakket mee van huis te nemen.
Gezien de fluctuerende benzineprijs, volgt later nog een definitieve prijsopgave, alsmede verdere informatie, na bevestiging van inschrijving, dit alles voor een vogelrijk weekend inclusief verblijf in een luxueus hotel.
Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering die in geval van calamiteiten ( “zoals ziekte en zeerte” waardoor de aangemelde deelnemer niet aan de excursie zou kunnen deelnemen) de gemaakte kosten dekt.

Deze excursie is volgeboekt !!!!

Informatie en aanmelden: Algehele info bij Dorien Honigh telefoon: 06 20596029, email: Superhonigh@ziggo.nl en Laura Overdijk telefoon: 06 20002315 email: lauraoverdijk@hotmail.com