Lidmaatschap

U bent van harte welkom als lid of donateur van onze vereniging. Momenteel telt onze vereniging circa 500 leden en 150 donateurs. Leden kunnen uiteraard deelnemen aan alle activiteiten. Het is dé manier om kennis te maken met de Zaanse natuur en het werk van onze vereniging. Met “vogels kijken” als hobby kunt u met ons onvergetelijke momenten beleven! In ons blad “de Kieft” is van alles te lezen over het wel en wee van de vogels om ons heen en onze vereniging.

Als lid ontvangt u dit blad drie maal per jaar en u bent welkom op alle activiteiten. De contributie bedraagt minimaal € 25,– (meer mag natuurlijk altijd!).

Uiteraard kunnen ook andere gezinsleden lid worden. Een tweede (enz.) lidmaatschap is het gezinslidmaatschap. De contributie voor gezinsleden bedraagt € 15,– per jaar. Per gezin wordt per keer slechts één exemplaar van de Kieft verstrekt.

Geeft u de voorkeur aan het donateurschap, dat m.i.v. 2015 minimaal € 8,– per jaar kost (meer mag natuurlijk altijd!), dan ontvangt u twee maal per jaar de nieuwsbrief “de Kieftenpul” en een gratis uitnodiging voor de twee maal per jaar te houden grote film- of diavoorstelling (zie verder de pagina met activiteiten).

Indien u lid of donateur wilt worden, kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Dit kunt u direct online invullen en versturen naar de ledenadministrateur.

Maak iemand blij met een cadeau lidmaatschap

Kent u iemand in uw omgeving die geïnteresseerd is in het wel en wee van de vogelwereld? Iemand die nog geen lid is van onze vereniging en u deze persoon graag wilt laten ervaren wat een lidmaatschap betekent? Dan kunt u een lidmaatschap voor 1 jaar cadeau geven. De kosten hiervoor zijn € 25,–. Het cadeau-lidmaatschap bestaat uit: 3 keer een Kieft (ons verenigingsorgaan), toegang tot contactavonden en deelname aan verenigingsexcursies. Op onze website is alle  informatie over onze activiteiten te vinden.

Voor zo’n cadeau hoeft u alleen hier de benodigde gegevens in te vullen. U krijgt van ons bericht met een bevestiging. Nadat u het lidmaatschapsgeld heeft overgemaakt,  zorgen wij er voor dat het nieuwe lid een welkomstbrief krijgt. Dit doen we uiteraard na het moment waarop u uw cadeau kenbaar heeft gemaakt. Dat moment horen we dan graag van u. Het lidmaatschap eindigt na een jaar automatisch tenzij betrokkene dan aangeeft lid te willen blijven.

Geef een lidmaatschap cadeau via het aanmeldingsformulier cadeau lidmaatschap.


Ledenadministrateur

Ico van Dijk

Bankgegevens

Bank: ABN Amro
Rekening: NL39ABNA0545573254 t.n.v. VBW Zaanstreek