Lidmaatschap

U bent van harte welkom als lid of donateur van onze vereniging. Momenteel telt onze vereniging circa 485 leden en ongeveer 200 donateurs. Leden kunnen uiteraard deelnemen aan alle activiteiten. Het is dé manier om kennis te maken met de Zaanse natuur en het werk van onze vereniging. Met "vogels kijken" als hobby kunt u met ons onvergetelijke momenten beleven! In ons blad "de Kieft" is van alles te lezen over het wel en wee van de vogels om ons heen en onze vereniging.

Als lid ontvangt u dit blad vier maal per jaar en u bent welkom op alle activiteiten. De contributie bedraagt vanaf 2020 minimaal € 25,-- (meer mag natuurlijk altijd!). De gezinscontributie voor een tweede (enz.) gezinslid bedraagt vanaf 2020 minimaal € 15,--.

Geeft u de voorkeur aan het donateurschap, dat m.i.v. 2015 minimaal € 8,-- per jaar kost (meer mag natuurlijk altijd!), dan ontvangt u twee maal per jaar de nieuwsbrief "de Kieftenpul" en een gratis uitnodiging voor de twee maal per jaar te houden grote film- of diavoorstelling (zie verder de pagina met activiteiten).

Indien u lid of donateur wilt worden, kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Dit kunt u direct online invullen en versturen naar de ledenadministrateur.

Ledenadministrateur

Ico van Dijk

Bankgegevens

Bank: ABN Amro
Rekening: NL39ABNA0545573254 t.n.v. VBW Zaanstreek