12e Noord-Hollandse Natuurdag – zaterdag 17 december

Bron: de Samenwerkende Vogelwerkgroepen Noord-Holland (SVN)

Op zaterdag 17 december organiseert de Provinciale Organisatie Flora en Fauna (POFF) en Landschap Noord-Holland de twaalfde Noord-Hollandse Natuurdag. Deze inspirerende dag zal plaats vinden in het Aristo Meeting Center te Amsterdam (nabij station Amsterdam-Sloterdijk).
Eén keer in de twee jaar is er een Noord-Hollandse Natuurdag. De laatste in december 2020 werd een online dag vanwege de coronaproblemen. Nu hopen we weer op een fysieke bijeenkomst.

Alle Noord-Hollandse natuuronderzoekers én natuurliefhebbers zijn van harte welkom om de verschillende presentaties te volgen. Gedurende de dag is er ook een informatiemarkt en in de pauzes tijd om bij te praten. Er worden in twee zalen meerdere interessante presentaties gehouden over allerlei natuuronderwerpen.
Deze natuurdag wordt financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland.

De inloop is van 9.15 uur tot 10.00 uur (uiteraard kunt u ook later komen), terwijl de opening om 10.00 uur gepland staat.

Kijk voor verdere informatie op: www.landschapnoordholland.nl/natuurdag

Het Aristo Meeting Center ligt vlak naast het station Amsterdam-Sloterdijk. Er is in de nabije omgeving een parkeerdek. Het adres hiervan voor de navigatie is: Tempelhofstraat 2, 1043 EC Amsterdam.