Welkom op de vernieuwde website

Zoals u vermoedelijk al gezien heeft is de website van de Vogelbeschermingswacht “Zaanstreek” vernieuwd. Het meest in het oog springend is vermoedelijk de groene kop met daarin een Zaanse vogel of landschap verwerkt, verder zal ook het nieuwe menu mogelijk wat wennen zijn. Ook werkt de website nu goed op mobiele telefoons en tablets.

Naast de zichtbare veranderingen zijn de veranderingen vooral “onder de motorkap” en daardoor minder zichtbaar voor bezoekers. De redactie achter de website heeft hierdoor echter meer mogelijkheden gekregen en bestaande mogelijkheden zijn versimpeld. De komende tijd gaat de redactie een aantal ideeën die ze heeft verder uitwerken en zullen deze voor bezoekers zichtbaar worden.

Al hoewel de nieuwe site getest is, kan het altijd zijn dat we wat gemist hebben. Mocht u iets zien wat niet goed werkt, dan wordt het op prijs gesteld als u dit bij ons meld via de link onderaan dit bericht.

Voor leden

Mocht je willen bijdragen aan de website, neem dan vooral contact op met de redactie via de adressen uit de Kieft of via onderstaande link. Er is ook ruimte voor leuke foto’s van activiteiten die in verenigingsverband uitgevoerd worden, dus als je deelneemt aan een activiteit, denk er eens aan om foto’s in te sturen.

Contact

Webmaster